2011. november 29., kedd

Saáry Éva: Érdekes emberek: nyugati magyar port - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Érdekes emberek : nyugati magyar portrékA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Hiánypótló művet tett le az asztalra a nyugati magyar újságírás két jeles alakja, Saáry Éva és Vadnay Zsuzsa. A fekete-fehér képekkel illusztrált kötet lapjain az emigráció kiemelkedő alkotóinak portréi kaptak helyet, a róluk szóló írások keletkezésének sorrendjében. A bemutatásra kerülő, nyugatra szakadt hazánkfiai - írók, költők, művészek, politikai-közéleti szereplők - között olyan neves személyiségek is akadnak, mint Ignotus Pál, Határ Győző, Eckhardt Tibor, Apponyi Géraldine, Mindszenty József, Cs. Szabó László, Auer Pál, Ferdinandy Mihály, Tollas Tibor, Kabdebó Tamás, Krassó György, Gosztonyi Péter vagy Árkay László. Az emlékcikkekben, portrékban, riportokban különleges pályafutások és sorsok, nagyszerű emberi-művészi teljesítmények, megható történetek elevenednek meg, s a kötet végére jutva arról is megbizonyosodhatunk, hogy számos tanulsággal szolgálhatnak egy ötvös vagy egy plébános cselekedetei, gondolatai is. A publikációk eredeti megjelenési helyeit is feltüntető kötet az Ünnepi Könyvhét kiadványa. ISBN: 978-963-9354-75-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 00:40
. Saáry Éva: Érdekes emberek: nyugati magyar port - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Fontos